måndag 22 december 2014

Dan före, dan före....den stora dagen

Sitter här och myser i soffan och njuter av att ikväll kommer jag att få gå och lägga mej när jag är trött.....och det ska bli så skönt! Har bara sovit 14 timmar sen i fredags morse klockan nio och det börjar på att kännas i både kropp och huve´...vimsar runt mer än vanligt! ;)

Men jag har verkligen haft en bra dag idag! Jag gick upp och började dagen med att åka till mormor med en burk hemmagjorda kakor och en julblomma. När jag kom dit var det redan fullt hos mormor, några av mina kusiner och deras familjer var redan där. Det var så roligt att träffas för vi ses verkligen inte varje dag. :) När jag for fick jag en blomma av min mormor och jag blev så glad, den kommer att pryda sin plats på mitt julbord i år!

Sen bar det av till affären för att handla det sista till julbordet. Det var så många bekanta jag inte träffat på länge där så shoppingen blev för engångs skull en ren njutning. Och ikväll har jag donat och grejat med lite av varje. Bakat mjuk pepparkaka, honungsmarinerat lite av de lingon jag plockade och la i frysen i höstas, förberett dukningen och inte att förglömma tagit en kopp glögg.......ser verkligen fram emot julen i år!

Kram och massor av kärlek!

5 kommentarer:

 1. 14 timmar låter ju rätt lite på hela helgen, hoppas du vaknar utsövd nu idag.

  God jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, ibland är det svårt att sova!

   God jul på dej också!

   Radera
 2. O jag ser en tomte :) :)

  SvaraRadera