fredag 26 december 2014

Soffhäng

Efter några timmars sömn efter natten blev det en turfrunda i solen. Försökte ta några zoner på väg till jobbet igår, men telefonskrället förfrös sej och slutade tillfälligt att fungera. Istället blev det en runda idag och det gick bättre. :)

När jag kom hem blev det lite julmat i repris. Jag kommer att svälla över byxlinningen med råge. Det är inte bra att så här efter jul vägra slänga mat...det blir väldans mycket att äta upp!

Och nu sitter jag i soffan med min nya tekopp full av årets julklappste.......mysigt!

Ha en skön och vilsam kväll alla ni! Kram!

6 kommentarer:

 1. Vi försöker också ta tillvara på rester så mycket som möjligt. Dum fråga. Vad är en turfrunda? Någon innegrej som jag totalt missat antagligen. Jag är lite insnöad ibland. :) Jag önskar en god fortsättning och avslutning på året. Kram Bosse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Bosse! Eftersom bloggen ibland handlar om turf ska du få en snabb förklaring. Turf är ett spel som du laddar hem som app i din telefon. Du skapar en profil och sen är det bara att spela. När du är inloggad syns en gpskarta full med rödmarkerade zoner i din mobil och du själv syns som en grön gubbe. Nu går spelet ut på att ta zonerna genom att stå still i dem ca en minut, varje zon ger poäng. Andra turfare kan sedan ta zonen ifrån dej och du har efter viss tid möjlighet och ta den igen.
   Spelet är fysikiskt eftersom du rör dej mellan zonerna till fots eller med cykel, du får både frisk luft och hur mycket motion som helst. Spelet passar mej perfekt och jag blev fast direkt!
   Gott slut till dej med!

   Radera
 2. :) ja det är samma här, vi kommer få äta julmat många dagar i rad, men det är ju ett angenämt problem..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det har du ju faktiskt rätt i! :)

   Radera
 3. Det låter som ett livsfarligt spel för mig. :) Jag gillar strukturen och att det är ett fysiskt spel med alla dess fördelar. Med tanke på hur biten jag blev av platespoting är det bäst att jag avstår. Fast här behöver man inte riskera sitt liv. :) Tack för upplysningen. Det är häftigt att träffa på nya bloggare. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Googlade platespoting och undrar hur långt du kom i nummerjakten?!
   Och visst är det kul med nya bloggare!! Kram

   Radera