torsdag 18 december 2014

Cecilias dag idag

Idag var stora shoppingdagen! Först iväg till skogen vid kolonin för att plocka lite mer enris, sen till matvaruaffären för att handla till julbordet. Som vanligt var inte inköpslistan särskilt strukturerad och inte jag eller för den delen, så det blev ett vimsande innan allt var klart. I mitten på besöket tog jag ett snack med äldsta dottern i fiskdisken och när hon skulle på lunch möttes vi i affären igen varpå hon sa: "Men herregud! Är du kvar än?" Som sagt...vimsigt värre!!

Eftersom inte bilen går att låsa for jag hem och lastade av innan jag for vidare för att inhandla världens finaste gran och lite julöl! På eftermiddagen var tvättstugan bokad och strömmingen lades i lag. Sen blev det vimsigt igen och drömmar med hackad blockchoklad rullades och lades på plåt framför "Mitt i naturen" som jag alltid vill se. Varför vet jag inte egentligen? När jag var barn och ung innehöll programmet reportage från världens alla hörn med intressanta fakta om djur och natur. Nu handlar programmet om mängden plastpartiklar i världshaven, fjällrävens kamp för sin överlevnad och äggplundrare i den svenska fjällvärlden. Mycket som är sorgligt har hänt sen jag var ung!

Här kommer i varje fall en liten bild från mamma och pappas kolonistuga där ormhasselns hängen är fantastisk vackra.....lagom till jul! Tyvärr hade jag inte kameran med mej utan det fick bli min I-phone 4 som fotade. Och vad det svarta i kanten är? Min tumme kanske!! :)

Kram och kärlek!

4 kommentarer:

 1. Man ska ta god tid på sig när man handlar :)

  SvaraRadera
 2. Det är många som vimsar runt i affärerna. Tur att du hittade till bilen. Kanske enda som var öppen. :) Jag brukade också följa "Mitt i naturen" när jag var liten/ung. Imorgon ska vi hitta "finaste granen". Ha en trevlig torsdagskväll. Bosse Lidén

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lycka till med granletandet!
   Ha en skön helg!

   Radera