onsdag 17 december 2014

Oförklarligt.....

Igår kväll när jag skulle till jobbet hade jag svårt att bestämma om jag skulle cykla eller ta bilen. Vädret var skapligt och eftersom jag är rädd om vår miljö och försöker leva som jag lär föll valet till slut på cykeln. Glad i hågen och redo för ytterligare en natt med patrullen trampade jag iväg för att ta lite turfzoner på vägen.

Jag kom ungefär en kilometer innan "någon" grabbade tag i min pakethållare, så cykeln nästan stannade. När jag vände mej om var ingen där och efter att ha tittat en gång till kunde jag konstatera att både cykelbanan och trottoaren var alldeles tom även om jag hade en känsla av någons närvaro. Underligt var det och jag bestämde mej för att kontrollera om något var i vägen och kunde åka in hjulet, men så var inte fallet.

Jag hoppade på cykeln igen och cyklade några meter till, innan jag bestämde mej för att hoppa av och gå istället. På vägen mot jobbet visade det sej att väglaget bitvis var förrädiskt halt.......kanske var det min skyddsängel som ville ge mej en tankeställare....har nämligen varit med om en hel del mer eller mindre otäcka cykelolyckor. I så fall tackar jag allra ödmjukast för det!

Tror ni på skyddsänglar?

Ha det gott och var rädda om er själva och varandra......KRAM!

14 kommentarer:

 1. Jag älskar änglar i alla de former och tror givetvis att vi alla har var sin skyddsängel. Har själv varit med om nåt liknande, som inte går att förklara. Ha det bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Något var det som var där i varje fall och faktiskt har det hänt två gånger tidigare i mitt liv att jag blivit varnad! Snart kan jag inget annat än att tro på änglar! :)

   Radera
 2. Som jag skrev tidigare, litar mer på dubbdäck och tror på dom :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, om jag ska slippa promenera hela vintern får det nog bli till att investera i dubbdäck.....och hjälm! :)

   Radera
 3. Jäpp! Skyddsänglar tror jag definitivt på. De är svåra att skratta bort med tanke på allt jag varit med om i livet. Sedan kan jag tycka att det är orättvist att inte alla har en. Torsdagskram Bosse Lidén. Ps. Är trött på bloggspott som inte accepterar Wordpress längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade ingen aning om att det fanns en konflikt mellan blogspot och wordpress. Jag är i varje fall nöjd, har bloggat hos blogspot sen 2009 och det har alltid fungerat bra!
   Torsdagskram tillbaka!

   Radera
 4. Alla behöver vi skyddsänglar i någon form!
  Konflikt mellan Wordpress och Blogspot? Jag har jättesvårt att få in kommentarer på Worldpress så det ligger kanske något i det! Jag gillar Blogspot, fungerar bra!
  Ha set bra och se upp om du ska ut på cykeln i kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Konflikt kanske var fel ord att använda, problem är nog ett bättre ordval. Själv kan jag kommentera både här och där och gör det också hos alla härliga bloggare! :)
   Ha en bra dag!

   Radera
 5. Skyddsängel vore inte dumt att ha för jämnan, ibland har man ju undrat om det inte varit något som gjort att man inte råkat illa ut :-)
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland har man ju en väldig tur, kanske har en skyddsängel ett finger med i spelet för jämnan! ;)
   Ha en bra dag ni med!

   Radera
 6. Men så märkligt.. visst tror jag på skyddsänglar men har aldrig varit med om något sånt där. Någon ville dig i alla fall väl!
  Och jag håller med dig.. jag vill också ställa mig på torget och skrika :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kanske skulle göra sällskap!! ;)
   Ha det gott!

   Radera
 7. Låter fantastiskt om det fanns skyddsänglar..!!!
  Passar på att önska dig en God Jul! Ska du jobba något i julhelgen?

  SvaraRadera
 8. Jobbade förra året, men i år har jag fått semester på julafton! :-)) Ska bli så mysigt att fira jul med familjen!
  God Jul till dej med!

  SvaraRadera