söndag 27 september 2015

Supermånen väntar

Jag har ju satt upp en hel del personliga mål i spelet turf. Ett har jag nått och nu återstår två, det ena är 2 500 unika zoner, jag har 294 kvar och det andra 15 000 takes där jag har 332 kvar, igår hade jag bara 298 kvar. Jo, spelet turf blev nämligen hackat i fredags och turfgubbarna i spelet började fara världen runt och ta zoner lite som de ville. För att återställa ordningen var spelansvariga tvungna att återställa spelet till en tid i fredags. Det gjorde att jag förlorade 100 zoner och det var ju helt klart inte så kul, men idag cyklade jag igen dryga 60 zoner igen innan jag gav upp. Det går så sakta, så sakta när jag bara har tvåans växel att använda. Nu avvaktar jag cykelreparationen imorgon bitti och satsar på massor av cykling i Västerås på tisdag istället.

Och nu är det snart vila som gäller. Vid fyra-tiden i natt ska jag möta en kompis för att se på supermånen, kanske blir det också ett stopp vid denna magiska plats innan jag åker hem. Kram på er!


6 kommentarer:

 1. Vilken underbar bild!! Hann du dit när du skulle se supermånen??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här bilden tog jag för några veckor sen när jag gick upp tidigt för att se på soluppgången.
   I morgon bitti tänkte jag eventuellt stanna till igen eftersom jag ändå är uppe för att försöka få en skymt, och kanske en bild, av supermånen.

   Radera
 2. Undrar om det inte blir mulet här tyvärr men
  jag är ju uppe vid den tiden så jag hoppas att
  jag får se den;-)
  Ha det bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du fick en glimt av det vackra! Här gick också månen i moln, men en kort stund med det vackra fick vi!
   Ha det bra du med!

   Radera
 3. Jag skulle gärna vilje se supermånen, men jag sover nog gott vid "supermånetid" Hoppas du får en bra bild! Den bilden du visar är otroligt vacker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min månbild kan verkligen diskuteras, men jag var nöjd med stunden ändå. Det var så vackert och blir ett minne för livet.

   Radera