fredag 20 januari 2017

Oj, vilken härlig vecka :)

Det här inlägget skulle jag kunna länka i sin helhet till Evatrillians utmaning som handlar om tacksamhet, för jag är verkligen så tacksam för allt kul jag haft den här veckan.

Måndagen gick åt till jobb. Efter att ha gått av helgens nätter åkte jag hem för att sova en stund innan det var dags att åka tillbaka till brandstationen för en arbetsplatsträff. Där löste sej ett problem som jag brottats med ett tag som genom ett trollslag.

Efter en god natts sömn blev det lunch på grannstadens kinarestaurang ihop med mina två döttrar och barnbarnet. De har en fantastisk buffé med riktigt fint sushiutbud. Efter att ha släppt av Elin som skulle börja jobba vid halv två blev det kaffe och mer härligt barnbarnsgos hos Hanna.



På tisdag kvällen träffades en gammal god vän och jag för att äta ihop, dricka lite vin och prata förstås.....så mysigt. :) Lite bankade det allt i huvudet när jag klev upp på onsdagen, men det hann gå över innan det var dags för lunch på stan med Mia. Vi valde en rätt så nyöppnad restaurang i Nyköping som har vegetarisk buffé, restaurang Alma. Maten var god och vi blev sittandes länge och pratade. Mycket fanns att prata om eftersom vi inte träffats på ett tag....så trevligt.....att träffas alltså! :) Dagen avslutades med ett aikido pass och tio timmars jobb, sällan jag varit så trött när jag gick av på morgonen, men det var det värt.

Och nu är de sista två nätterna gjorda och jag har inlett långledigheten på bästa sätt. Elin ska gifta sej i sommar och idag fick jag följa med tillsammans med min andra dotter och mitt barnbarn för att se hennes brudklänning. Vilken känsla......jag blev tårögd! Hur klänning ser ut förblir såklart en hemligt! :)


Efter provningen gick vi till en av stans mysigaste restauranger och beställde in champagne och några förrätter att mumsa på.


När vi kom hem till Hanna allihop sattes tv:n på och lite mer champagne hälldes upp. Plötsligt slår det oss att Trumps presidentinstallation var det som avhandlades på tv:n......vi stängde av så fort som möjligt för inte ville vi förstöra en annars så härlig dag.

Ja, som redan sagts har det varit en fantastisk vecka och nästa blir nog inte sämre. Jag börjar på söndag med en ensamutflykt till Halmstad, Landskrona och Karlskrona för att cykla......hemåt igen för att tvätta upp lite......och sen på fredag bär det av till Stockholm för att träffa en riktig goding från Eskilstuna. :)

Kram och kärlek!

12 kommentarer:

  1. Efter att ha läst ditt händelserika och toppen inlägg har jag bata en undran - varför länkade du inte till Eva;-)

    PS. Att äta ute är definivt INTE överrreklamerat:-) DS.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mmmm, jag tänkte nog att det inte är måndag.

      Äta ute är trevligt och det kommer jag göra många gånger den kommande veckan.:)

      Radera
  2. Du förmedlar verkligen en fantastiskt glad känsla i ditt inlägg :) Ler stort när du skriver att ni stängde av TV:n för att inte förstöra en bra dag med Trump - det var nog många som undvek den händelsen igår!
    Bröllop! Härligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ska bli riktigt härligt med bröllop. :)

      Radera
  3. Aktiv och kul som vanligt, vilken energi. Nu blev jag sugen på sushi.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lärde mej äta sushi för några år sen och nu kan jag inte vara utan det. :)

      Radera
  4. Härligt med långledighet, det har jag nästa vecka med start på onsdag morgon :) Ha en go helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Långledigheten är den bästa när man är nattarbetare. :)
      Ha en bra vecka!

      Radera
  5. Så underbart att ha ett bröllop att se fram emot. Ska bli kul att få se klänningen sen. Jaså, du ska ner och cykla i närheten av mig?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, kanske det. Nu bor jag på vandrarhem i Halmstad, imorgon blir det Landskrona och på tisdag Karlshamn istället för Karlskrona som egentligen var planerat.

      Radera
  6. BRA att ni inte såg på T***ps installation - det hade gett så sur eftersmak till den goda veckan!
    Men ojojoj vad jag blev sugen på sushi nu! Skulle jag inte bort ikväll skulle det absolut ha blivit hämtmat till middag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sushi är mums. Det tog tid att lära sej tycka om det, men sen kan jag inte få nog av det :)

      Radera