tisdag 24 februari 2015

Hej bloggen!

Jaha, ja......på lördagkvällen när jag cyklade till jobbet fick jag......ja, gissa......punka igen förstås. Tack vare snälla Tina fick jag i varje fall hem cykeln på söndagmorgonen och det kändes bra. :) Igår var cykeln hos Bjöörns cykel igen och nu har jag punkteringsfritt både fram och bak.....och rabatt fick jag också!! Jag blev så glad att jag gav mej ut på en liten turfrunda under kvällen!

På söndagkvällen var det stort kalas mellan jobbarnätterna och det var trevligt. Hanna fyllde år i onsdags, men höll kalas på söndagen med smörgåstårta och vanlig tårta. Jag var så glad för att jag hittat precis de skålar hon ville ha i födelsedagspresent.....trodde jag i varje fall. ;) Idag hade Hanna och Patrik ledig dag, så vi åkte tillsammans till stan. Skålarna byttes mot ett presentkort och lunch intogs på stans Kinarestaurang.......trevligt.

Sen på eftermiddagen idag mötte jag mamma och pappa i mormors lägenhet. Jag skulle hämta hennes trygghetslarm för att lämna tillbaka det, passade också på att hjälpa till lite med kylskåpsstädning och sånt.....känns konstigt att vara hos mormor utan mormor.

Men hallå, så virriga inläggen blir när många dagar ska samsas i ett.....fattar ni inget så är ni förlåtna....;)!

Kram och kärlek!

8 kommentarer:

 1. Inte är det väl så virrigt men är man aktiv blir det mycket att berätta! Stackars din cykel, den vet ju aldrig om den får vara OK eller inte!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näe, min stackars cykel lever verkligen ett hårt liv.......inte lätt att ha en "turfare" som ägare. ;)

   Radera
 2. Jag har missat att din mormor lämnat er, beklagar sorgen.
  Hon fick leva ett långt liv kan jag läsa i något inlägg längre ner, 91år.
  Min mormor fick vi "hem" till det boende hon bodde på precis till sin 90årsdag, från en tid på sjukhus. Dagarna efter valde hon att somna in. Kanske det var så att hon valde att komma från sjukhuset och fira sin 90årsdag innan hon lämnade oss, jag tror faktiskt på lite sådant...
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, man hör många historier om sånt, så visst tror jag att man kan hålla ut åtminstone några dagar om man väntar på något roligt. Så härligt att din mormor fick fira sin 90-årsdag.
   Kram

   Radera
 3. Jag tömde och sålde min mors lägenhet för tre år sedan när hon gick bort - det var fruktansvärt jobbigt. Alla minnen som dök upp ... satt stundtals och bara grät ...

  Jag läste precis i tidningen Turist nr 1, 2015, om en fethjuling (fat bike) och tänkte direkt på dig och dina punkteringar. Googla på "fat bike" så hittar du information.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Platsen där någon bott är verkligen full av minnen och det är sorgligt att tömma ett ställe där någon kär tillbringat många år.
   Googlade cykeln och den skulle verkligen vara perfekt till mej.......! :) Dom däcken får man nog inte punka på i första tagen.

   Radera
 4. Punktering igen!!!! Hur många har du haft? Helgjutna däck nu snart ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nu har jag plåtförstärkta däck......och dom har redan klarat två rejäla turfrundor......:)

   Radera