onsdag 11 februari 2015

Mycket nu!!

Ja, här blev det verkligen mycket på en gång. Igår vaknade jag vid fyra och det var stört omöjligt att somna om. Utbildning i nya lönesystemet väntade, tågbiljetter skulle bokas och en obligatorisk föreläsning var inbokad på eftermiddagen. Tågbiljetterna hade bokats och betalts vid sex på morgonen, utbildningen i nya lönesystemet gick bra och föreläsning var sådär. Det var en lustigkurre som mest pratade om sej själv utan att tillföra mej något som jag inte hört förut......som "ståuppare" hade han varit perfekt.

Sen idag var det till att gå upp vid halv fem för att cykla till tåget som skulle gå till Norrköping vid sex, idag var det nämligen dags för första dagen i kommunals grundutbildning för arbetsplatsombud. Lite turfning i storstan efter en heldag i skolbänken var perfekt innan tåget skulle gå hem igen.

Och nu sitter jag här i soffan alldeles slut och tänker på dem, bland annat min bror och hans sambo som varje dag pendlar till jobbet....jag beundrar er!

Kram och kärlek!

17 kommentarer:

 1. Jag reser visserligen mycket i mitt jobb, men kan gå eller cykla till jobbet när jag inte ska någon annan stans. Jag skulle aldrig orka pendla varje dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är nog tufft.... dagarna från hem och familj blir ju långa på grund av restiden.
   Ha det bra på kongressen!!

   Radera
 2. Så jobbigt med sånna utbildare. Jag hoppas han hade ett frågeformulär vad man tyckte om kursen och utbildaren? Vill man seriöst utvecklas för att fånga kursdeltagare bör man använda det anser jag. Vilken himla vacker morgon bild du bjuder på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Först lyssnade våra chefer på föreläsningen och tyckte den var så bra, så de köpte in samma till all personal i kommunen. Kanske var föreläsningen mer anpassad för ledare än för oss. Och inte fick vi någon enkät att fylla i.....

   Radera
 3. Skönt att sjunka ner i soffan efter en hektiskt dag! Så bra vi har det som bor i en småstad med "nära till allt"!

  SvaraRadera
 4. Skönt att sjunka ner i soffan efter en hektiskt dag! Så bra vi har det som bor i en småstad med "nära till allt"!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men visst är det underbart i vår lilla stad på många sätt!! :)

   Radera
 5. Haha, man kan inte säga att du ligger på latsidan, du har energi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är min energi slut....i varje fall till i morgon bitti när något så roligt som tvättstugan är bokad.....;)

   Radera
 6. Jag har aldrig behövt pendla till mitt jobb eftersom jag alltid jobbat i närheten av där jag bor. När jag läser ditt inlägg inser jag hur lyckligt lottad jag varit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har heller aldrig haft längre än knappa halvtimmens cykeltur till jobbet och det har varit väldigt skönt. Jag har också alltid haft förmånen att kunna jobba 65% natt och jag är så tacksam för att jag alltid haft så mycket ledighet....... särskilt den period när barnen var små....

   Radera
 7. Va roligt med utbildning!
  Minns själv när jag gick den, var väldigt intressant och många diskussioner vart det.

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag var andra dagen och idag kom vi verkligen igång med disskussionerna.......tyvärr får vi nu vänta en hel månad på de nästa två dagarna. Längtar redan! :)

   Radera
 8. Åh, du är arbetsplatsombud för kommunal. Jag har varit AO-ansvarig och utbildat både medlemmar och AO. Jag gillade verkligen det uppdraget. Lycka till med ditt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack........jag ska göra så gott jag kan! :)

   Radera
 9. Har arbetat fackligt med, men det var hemskt många år sedan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var sugen på att arbeta fackligt förr, men då gick barnen först. Nu däremot har jag gott om tid och det är roligt att engagera sej i något....:)

   Radera