onsdag 25 mars 2015

25/100

Idag blev det lunch på stan med bästaste Marie, vi har varit kompisar länge hon och jag och det är alltid trevligt att träffas.:) En jacka hittade jag också och alla Röda Villans gäster som arbetar på stan hittade mej och ville prata några ord.....jag har ju blivit en riktig kändis! ;)

Sen eftermiddag var det så dags för dagens yogapass med min yogagrupp. Vi håller till i Godtemplargården och där kan man stirra brännvinsdraken rakt i gapet. Tur att jag jobbar i påsk, för en nubbe till sillen hade jag aldrig vågat ta efter den upplevelsen. ;)


Och ikväll sitter jag här i soffan med tända ljus och te och känner mej omtyckt. För en stund sen dök det upp flera meddelanden på facebook där kompisar undrade om jag mådde bra, och på mobilen fick jag ett sms från Elin med samma fråga. Tydligen har en kvinnlig cyklist blivit påkörd i centrum under kvällen, och som jag flänger runt på cykel alltjämt ville de väl kolla att det inte var jag......sånt känns skönt och gör mej varm i hjärtat!:) Kan också tala om att det verkar som cyklisten klarade sej bra!

Och det var inlägg 25/100. KRAM!

16 kommentarer:

 1. Kul med en kändis som bloggkompis:-) Det höjer ju statusen enormt:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha......får nog snart börja skriva autografer!! ;)

   Radera
 2. Skönt att du inte blivit påkörd - händer så lätt trots att man själv kör enligt konstens alla regler. Det finns så många nonchalanta människor i trafiken.

  Jag har odlad mangold några somrar nu och de har klarat sig bra både mot sniglar och larver. Jag har en fröpåse med Mangold 'Bright Yellow' som jag ska så i år också - hade det förra året. Du kan säkert testa med gott resultat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då gör jag nog det! :) Har fortarande lite plats över där jag inte vet vad jag ska så.

   Radera
 3. Vad skönt att det inte var du och vad skönt att det gick bra för cyklisten. Man är ju väldigt utsatt som cyklist mot de hårda bilarna...
  Vet inte om jag skulle vilja stirra in i det där gapet under yogan. Borde ta tag i min yoga igen, länge sen nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Brännvinsdraken är i ett rum där vi byter om, yogasalen är tack och lov lite mysigare med levande ljus och annat fint. :)
   Yoga är skönt, har hållit på i fem år nu, både hemma och i grupp och tror knappt jag skulle klara mej utan det någon längre tid.

   Radera
 4. Brännvinsdraken ser otäck ut. Själv har jag kvar bilden i bakhuvudet av ett spetsglas i vilket en stackars man har drunknat. Texten därunder lyder: "Först tar mannen supen, sedan tar supen mannen". Nykterhetsrörelsen använde starka bilder i sin kamp mot missbruket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det gjorde dom verkligen och säkerligen har bilderna skrämt en och annan ofördärvad ungdom till avhållsamhet.
   Själv tänkte jag nästan direkt på Astrid Lindgrens Madicken där en stor plansch på den rent livsfarliga "brännvinsfloden" dyker upp i en scen.

   Radera
 5. Härlig känsla det där att känna sig omtyckt. Bra att cyklisten inte skadade sig alltför mycket.

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är skönt att veta att några bryr sej om en! :)
   Ha en fin dag du med!

   Radera
 6. Upplysningsaffischerna var verkligen uttrycksfulla förr i tiden. Inga subtila budskap här inte :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha........förmodligen hade många av affischerna förbjudits om de hade tillverkats idag!

   Radera
 7. Ajaj, det finns visst drakar till allting! Hoppas att den inte hoppar på er när ni är i Godtemplargården! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Än så länge har jag klarat mej bra.......;)

   Radera
 8. Vilken tur att det inte var du men gulligt av dina vänner att de bryr sig om dig och hörde av sig. Ha nu en fin helg fina du.
  Kramen

  SvaraRadera