måndag 9 mars 2015

Vilken glad dag!

Mitt inlägg nr 9/100 blir ett riktigt glad inlägg!

Extranatten gick som en dans och efter bara några timmars sömn gick jag upp för att möta Marie på stan för lunch. Vi åt på Sandy´s och eftersom jag åt både frukost och lunch samtidigt blev det en baguette med skagenröra....mums. Kul också att träffa Marie, inte helt lätt att få till det eftersom vi arbetar nätter båda två och på olika scheman.

Sen blev det ett stopp på sjukhuset för ett sånt där cellprov vi kvinnor blir kallade till med jämna mellanrum. Eftersom jag inte tycker om att använda mitt kort till små utgifter hade jag stoppat jeansfickorna fulla av tior till parkeringsautomaterna och när byxorna åkte av åkte pengarna ut....över hela undersökningsrummet. Jag tyckte det var väldigt roligt att jaga guldpengar i bara trosorna medan barnmorskan som skulle ta provet nog trodde jag var helgalen......men, men en nattarbetare som sover för lite blir helt enkelt så här.....;).

Sen blev det go´fika på stans mest anrika café Princess med mina allra bästa ungar. Under tiden vi satt där och skrattade så tårarna rann fick jag ett messenger meddelande från vikarien jag jobbade med i natt, ett meddelande som var en sån glädjande energikick att tillsammans med allt annat trevligt idag kommer att hålla mej på benen hela långa veckan!

Massor av gladenergi till er allihop......kram och kärlek!


16 kommentarer:

 1. Det var verkligen en gladmåndag för dig! Gillar inte heller kort för småbelopp, löjligt liksom. Men jag använder något så gammaldags som en plånbok för mynt och sedlar;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det skulle jag nog också behöva en.......;)
   Ha det bra!

   Radera
 2. Gladenergi är ju inte helt fel, skulle
  behöva en portion jag med:-)
  Ha en bra dag;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag kunde skulle jag posta lite till dej!
   Kram

   Radera
 3. "Flickan med guldbyxorna". Jag tänkte på Max Lundgrens klassiker. Gladenergi är inte dumt. Hoppas provet gick bra. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tänkte också på det, men hur jag än letade i fickorna hittade jag bara 40 kronor...........inga guldbyxor här inte........;)

   Radera
 4. Hahaha! Tjejen med guldbyxorna. Tänk om man hade guld i sina byxor som aldrig tog slut! Hoppas att allt var ok i provet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det hoppas jag med....bara att vänta på det lilla kuvertet.....

   Radera
 5. :) Tänkte som Veiken; tjejen med guldbyxorna! :)
  Glada nyheter är ju oslagbara!

  SvaraRadera
 6. Vilken glädje att starta veckan så, en måndag dessutom :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag börjar med det roliga denna vecka.......:)

   Radera
 7. Jag säger då det. Du missar inget tillfälle att sprida lite glädje. Jag är säker på att du förlöste ett skratt hos barnmorskan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näe, faktiskt inte.....det blev inte mycket till förlösning där inte! ;)

   Radera