måndag 3 november 2014

Galen kanske, men roligt galen!

Sitter här vid datorn och rör mej med stor försiktighet, aktar sladden för att om möjligt pressa in lite ny energi i min gamla I-phone. Laddaren till min mobil har nämligen blivit glapp och just precis för en stund sen lyckades jag få den att fungera via datorn så jag åtminstone kan få i lite styrka i batteriet, som sagt vågar knappt röra mej för att rubba sladden. Så fort dom öppnar butikerna bär det iväg till stan för att leta efter en ny laddare!

Annars har helgen bestått av blandad kompott. I lördags var det städdag i föreningen, regnet öste ner och lite tur hade jag som var bortbjuden på eftermiddagen och kunde smita lite tidigare. Efter "smitningen" hade jag sån tur att både jag och cykeln fick skjuts av äldsta dottern till mamma och pappa där det först blev fika och sen en tur till kyrkogården för att tända ljus. I vissa länder tror man att porten mellan andevärlden och oss står lite på glänt denna helg och efter att ha hört diverse historier om ovanligt aktiva spöken och tydliga drömmar om anhöriga och vänner på andra sidan kan man ju undra om det inte är sant?! Hur det än är med det så for vi efter kyrkogården hem till mamma och pappa igen för att dela en god middag med som vanligt hos dom, förrätt före förrätten, förrätt, varmrätt och efterrätt med olika slags dricka till.(Jädrans,nu glömde jag sladden! Fixat igen efter 5 minuters vickande och vridande).När jag cyklade hem var jag rund, inte bara över magen utan också under fötterna! ;)

Och igår lyckades jag krångla till det för mej! Första söndagen i varje månad klockan 12.00 nollställs spelet turf som jag brukar berätta om här. Poängen nollställs efter det att en vinnare utsetts och alla zoner blir neutrala och ger mer poäng vid första tagningen. Jag hade bokat tvättstugan till just tolv, så det blev ett väldigt farande mellan maskinerna och turfzonerna i området runt omkring mej. Full fart hela "mitt på dagen" och inte nöjde jag mej med det inte, utan till kvällen blev det en cykeltur på 7 km till yngsta dottern för te och kanelknäckemacka....mums.....och lite turfning på vägen då förstås. Lite galen är man allt, men som en annan turfare uttryckte sej i helgen. "Galen kanske, men roligt galen"!

Nu mot stan för att leta nya laddare innan jag blir galen på ett helt annat sätt än roligt!!

Kram och kärlek!

4 kommentarer:

 1. Hoppas du fick tag på en laddare så du slipper bli galen på grund av den! Det finns roligare sätt att vara galen eller hur!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, hittade en på extraextrapris på Kjell och Company, så nu är jag galet glad igen!
   Ha det bra i regnvädret du med!

   Radera
 2. Va bra att du hittade igen en laddare, kan tänka mig att det var rätt nerverande innan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte är det kul inte , när tekniska prylar inte fungerar som de ska!
   Ha det gott!

   Radera