söndag 23 november 2014

Helgen!

Helgen började ju redan i fredagskväll med ett riktigt dunder och brak partaj ihop med jobbarkompisarna. Kollegor och en del nya bekantskaper förgyllde kvällen och jag gick verkligen nästan inte hem förrän dom slängde ut mej! ;) Igår lördag önskade jag nog mest hela dagen att jag hoppat över det sista glaset vin, eller de två sista kanske. Det enda jag orkade var att cykla till stan en sväng och tänka sej, cykeln var så lydig och snäll igen.

Och idag söndag var min tanke att städa. Men eftersom solen nästan sken blev det en liten turfrunda istället. Här kommer en nästan "solig" bild från piren i stan där det finns två turfzoner, den får bli mitt bidrag till HELGBILDEN.


Och nu, nu är jag nyss hemkommen från en go´middag hos mor och far! En sån härlig helg det varit! :)

Kram och kärlek!

12 kommentarer:

 1. Turfrunda låter mycket roligare än städa! Rolig helg även om kroppen får lida lite när man har för kul :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Återhämtning blir visst bara längre med åren också! ;)

   Radera
 2. Tur att du valde bort städningen och njöt av den stunden solen sken! Snygg bild från piren och du har fått med lite blå himmel också! Skönt att din cykel har repat sig och inte är så vinglig längre!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Försökte räta upp paviljongen med hjälp av Picasa bildbehandlingsprogram, men när horisonten blev rak blev paviljongen sned. Och det är ju mer troligt att paviljongen är sned och så fick det bli! ;)

   Radera
 3. Städa kan du göra en annan gång, när solen nästan lyser måste man ta vara på det tillfället på ett roligare sätt och ser ut som du lyckades bra med der.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, städa kan man göra när det är busväder ute! :)

   Radera
 4. Städning när solen lyser... du valde rätt det kommer att finnas många mörka timmar då kvasten kan fara fram med energi.
  Fin nästan sol-bild.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästan sol-bilder verkar vara det närmaste man kommer solbilder denna månad! :)

   Radera
 5. Piren påminner om sommaren, härligt. Klart man skall vara kvar till man blir utkastad, annars kanske man missar något.

  SvaraRadera
 6. Det låter verkligen som en genuint trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var väl lördagen då kanske.....men, men ibland har man bara sej själv att skylla! ;)

   Radera