tisdag 11 november 2014

Helt utanför ramarna....

Helt galen dag! Tog bilen och började med att lämna blod på morgonen. Varje gång blir jag lika glad när ingen ringer och säger att proverna var under all kritik och att jag borde kontakta en läkare. :)

Sen bar det av med bilen för att hämta yngsta dottern för en tur till Blomsterlandet där det shoppades hej vilt. Vi blev så hungriga av all shopping så varsin Big Mac Meny inhandlades och förtärdes hos dottern. Sen hem för att byta bilen mot cykeln och iväg till utbildning på brandstationen, jädrans vad hjärtat slår hårt i uppförsbackarna när man precis lämnat blod.

Efter utbildningen tillbaka till älskade dottern för blomplantering och middag med ett glas vin till. Var ju bara tvungen att stanna för att se både Hollywoodfruarna och Kalla Fakta på TV.

Och sen hemåt igen, sju kilometer på cykeln och naturligtvis kunde jag inte låta bli att ta några turfzoner på vägen. Vid en av zoner befann sej redan en onekligen rätt kufisk person med cykel, hjälm med pannlampa och hör och häpna en metalldetektor. Jag stannar till bara fem meter ifrån honom med mobilen i högsta hugg för att ta turfzonen och säger det enda jag kan säga: "Du är tamefan tokigare än vad jag är!" Varpå han svarar: "Jag är tamefan inte tokig, jag letar 50-öringar från 1800-talet! Och vad gör du då?" Och jag svarar naturligtvis att jag turfar och får till svar: "En sån har jag faktiskt träffat tidigare, på Kråkberget!" Tokig eller inte tokig, så är det i varje fall underbart kul att träffa människor som vågar ta sej utanför ramarna!

När jag närmar mej centrum får jag se att kommunen redan satt upp julbelysningen över Storgatan och det är väl verkligen att kliva över ramarna, det är ju för sjutton inte mitten på november än?! Eller hur Tina?? Hur som helst sms:ade en kompis när jag passerade stan, och det blev ytterligare ett glas vin innan jag fortsatte hemåt.

Och nu sitter jag här hemma vid köksbordet klockan två på natten, mer än halvfull en alldeles vanlig tisdag och funderar på om det fanns några jävla femtio-öringar på 1800-talet!? ;)

Stor kram och massor av kärlek! :)

5 kommentarer:

 1. Ja de har klivit över. Jag blev helt förstörd när jag såg julbelysningen var ska detta sluta :). Hoppas du nyktrat till tills på em :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmm, det är nog tur att det är du som ska köra.....;)
   Ses sen"

   Radera
 2. Nog är ramar till för att sprängas, ibland i alla fall!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att spränga ramar på en tisdag ger en hiskelig huvudvärk på onsdagen, tur det bara händer ibland! :)

   Radera
 3. Bra att du lämnar, borde fler göra. Snart dags för mig igen.

  SvaraRadera