tisdag 18 november 2014

Korvgrillning!

Tre kvinnor blev igår två kvinnor. Den tredje till grillningen anmälda fick istället fara iväg till veterinär med sin hund. Många mil fick hon åka, och vi höll alla tummarna för att allt skulle gå bra med vovven.

Hur som helst gav sej två tappra kvinnor vid fyra tiden sej iväg mot hamnen och efter om och många men fick vi, eller rättare sagt min kompis till slut sprutt på engångsgrillen i blåsvädret, så korven kunde grillas. Lite lagom svart blev den, men väldigt god.....vi åt tre var! Grillen var sen rätt skön att ha i närheten, faktiskt väldigt nära för värmens skull när vi skålade i glögg, som kallnade på en sekund, och åt pepparkakor med ädelost så vi nog håller oss snälla i flera år framöver!

Efter nästan tre timmar var jag hemma igen med fingrar och tår som isbitar....och kan nog konstatera att hamnen är bättre på sommaren! ;)

Något som gladde mej idag var när jag läste en annan bloggerskas blogg där det resonerades och till slut konstaterades att man förbränner mer fett när man fryser. Så mycket som jag frös igår bör jag nog kunna äta en hel vecka utan att lägga på mej ett gram. ;)

Tack Marie L för en trevlig, men väldigt kall eftermiddag och Tina, skönt att höra att din söta hund mår bättre igen!

Kram och kärlek!

4 kommentarer:

 1. Ja men det har jag hört också att man förbränner mera när man fryser. Det är väl därför man säger att man ska äta upp sig inför vintern :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att höra, då är det nog det jag sysslat med den sista tiden......ätit upp mej alltså....;)
   Ha det gott!

   Radera
 2. Imponerad att ni var ute i hela 3 timmar! Tur att ni hade varm glögg att dricka- men synd att den kallnar så fort!...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, glögg smakar ju faktiskt bäst varm! ;)

   Radera