onsdag 29 april 2015

Full fart

Idag har vi aprilväder. Mörka moln seglar upp och så faller regnet......och vips skiner solen igen och grönskan glimmar ännu grönare......så vackert.

Här händer det mycket i vanliga ordning. Idag har jag stökat runt med en facklig fråga, som gjort att jag fått ringa både hit och dit. jag har lärt mej mycket, jag har pratat med många trevliga människor och problemet blev utrett så gott det går.....känns bra. Jag har också utvidgat min lägenhet litegrann genom att ta fram utemöbeln på altanen, och planterat några av de växter jag köpte igår. Jag tror att min baksida såsmåningom kommer att bli jättefin!

Och igår då hade jag en fantastisk dag ihop med mamma, pappa och Hanna. Mammas födelsedag skulle firas och det gjorde vi med en tur till Billbäcks trädgård i Svärtinge strax utanför Norrköping. Det blev plantshopping förstås, lunch med vin (stackars pappa fick köra igen) och presentutdelning.


När Hanna och jag blivit avsläppta i vårat kvarter följde jag med henne hem för lite trädgårdsarbete.....och ett glas vin till en vanlig tisdag. En sån trevlig dag det blev och mamma verkade så nöjd med sin födelsedag! :)

Och nu är det hög tid att ta itu med de sista två nätterna innan långledigt, men först lite yoga!

Kram och kärlek!

11 kommentarer:

 1. Det kliar allt lite i fingrarna nu att plantera något nytt. Vin smakar lika bra vilken dag som helst i veckan. Det behöver inte alltid vara till fest. Ha det gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är sant! Och är man skiftarbetare får man ta ett glas den dagen man är ledig! :) Och visst är det härligt att plantera saker!

   Radera
 2. En bra födelsedag - även om det inte var din ;)
  Mysigt att kunna utöka sitt boende med en uteplats :) Nu får vi hoppas att vi får njuta av dem mycket under sommaren!

  SvaraRadera
 3. Perfekt med en chaufför i ett sådant läge:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är stackars pappas lott när vi åker till Billbäcks varje vår! Han är snäll han! :)

   Radera
 4. Du har riktigt mysigt när du uträttar saker :)

  SvaraRadera
 5. Det är riktigt, njut av tillvaron oavsett om det gäller utemöbler, plantering eller något glas vin en tisdag! (Jag har inte smakat minsta droppe vin de senaste 8 veckorna sorgligt nog).
  Ha en fin Valborg!

  SvaraRadera
 6. Både låter och ser jättemysigt ut! Och alltid härligt att umgås med familjen! Ha det riktigt skönt i helgen när du är ledig! Kram

  SvaraRadera