tisdag 27 januari 2015

Jätteglad!

Hur glad kan man bli av att hitta en halv chokladkaka i kylskåpet när man plötsligt blir väldigt, väldigt godissugen......hur glad kan man bli av att höra att fåglarna har börjat sjunga sina vårsånger......hur glad kan man bli av att det är ljusare en timme längre på kvällen.......och hur glad kan man bli av att yogan börjar igen imorgon.............JÄTTEGLAD helt enkelt!

Kram och kärlek!

16 kommentarer:

 1. 4 X glad det måste ju bli jätteglad helt enkelt :) Chokladkaka kan sitta fint det ;)

  SvaraRadera
 2. Yoga har jag aldrig provat på, men de andra sakerna blir jag också jätteglad över....speciellt den första. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, godis är aldrig fel. Ska handla en stor påse imorgon. På fredagar brukar nämligen jag och min kollega ha en påse i bilen! :)

   Radera
 3. Du ser - det behövs inte så mycket för att bli glad. Jag hoppar över chokladen och yogan, men är väldigt glad över den extra soltimmen, riktigt glad:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad duktig du är som hoppar över chokladen..........:). Och visst är den extra timmen ljus fantastisk!

   Radera
 4. Skönt att bli glad över saker!!!
  Borde tänka i de banorna jag också, fast det är svårt att komma hem till vintern från ett soligt Gran Canaria, fast jag får vara glad för minnena så klart!
  Men har det blivit ljust längre på kvällarna???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har sett att ni haft det riktigt bra på Gran Canaria! Hoppas det kommer fler solig bilder på din blogg, ska kika in nu!
   Ja, jag tycker det har blivit mycket ljusare på kvällarna, men det beror kanske vad man jämför med......;)

   Radera
 5. Glädje gör genast dagen lite ljusare! :) Ha det jättebäst!

  SvaraRadera
 6. Finns mycket man blir glad av och tur är väl det! Läste just ditt förra inlägg och kan inte låta bli att skratta när jag tänker mig dig ute i snöstormen jagande turf-kronan :) Motion får du i alla fall! Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var så dumt att det som sagt blev ett gapflabb från min sida också. :) Men både motion och gapflabb förlänger ju livet.......:)
   Ha det gott!

   Radera
 7. Har ingen chokladkaka i kylskåpet ,men är lika glad ändå!!.................Jag tror att han hann Han var målinriktad.. :-)

  SvaraRadera